Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Mijn naam is Jan Oost (67) en ik ben samen met mijn vrouw Heleen sinds 2011 woonachtig in Heerhugowaard. Ik werkte tot mijn pensionering in 2015 ruim 40 jaar in verschillende functies bij politie en justitie in onder meer Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Hoorn. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en reizen met de camper. Kort na mijn pensionering ben ik als vrijwilliger (chauffeur) gestart bij de HugoHopper. Later werd ik door de toenmalige bestuursvoorzitter gevraagd om deel uit te gaan maken van het bestuur. Mijn benoeming werd in mei 2016 door de Ledenraad bekrachtigd. In de loop van dat jaar trad de toenmalige voorzitter terug en werd ik gevraagd om de rol van bestuursvoorzitter op mij te nemen.

Naast voorzitter van de HugoHopper ben ik momenteel ook vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van het ABC Huis in Alkmaar. Daarvoor was ik als toezichthouder actief binnen de jeugdhulpverlening, het voortgezet onderwijs en de bibliotheeksector.

Binnen het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles personeelszaken, vrijwilligersbeleid en aansturing manager.

Back To Top
Zoeken