Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Ik ben Piet Kerkvliet, 67 jaar, en vicevoorzitter en secretaris van het bestuur. Mijn aandachtsgebieden zijn: huisvesting,  ICT en het wagenparkbeheer.

Ik heb gewerkt als bestuurder bij de gemeente Haarlemmermeer, Woonstichting Ymere in Amsterdam, het ROC van Amsterdam en Parlan Jeugdzorg in Alkmaar. Vijf jaar geleden ben ik gestopt met werken en kort daarop werd ik gevraagd om zitting te nemen in het bestuur van de Hugohopper. Ik heb daar meteen ja opgezegd. Ik ben zeer enthousiast over dit prachtig initiatief om inwoners van Heerhugowaard – en straks ook Langedijk – die minder mobiel zijn noodzakelijk en professioneel vervoer aan te bieden. Zo kunnen zij  beter deelnemen aan het maatschappelijk leven, waarvoor in Heerhugowaard vele mogelijkheden aanwezig zijn.

Ik ben zeer enthousiast over de enorme inzet en betrokkenheid van de vele vrijwilligers. Daarnaast ervaar ik ook dat hun inzet voor de HugoHopper niet alleen maatschappelijk relevant, maar ook een prachtige en leuke vrije tijdsbesteding is.

De afgelopen jaren hebben wij als bestuur gewerkt aan de professionalisering van de organisatie. Zo is de werkorganisatie beter gestructureerd en is het team vaste medewerkers vernieuwd. Ook is de huisvesting verbeterd en voldoen we als vervoersvereniging aan alle wettelijke eisen. Het ICT systeem is up-to-date gemaakt en ons wagenpark is onlangs geheel vernieuwd. Veel aandacht is er besteed aan een solide en transparante financiële situatie en de in- en externe communicatie is verbeterd.

Sinds 5 jaar woon ik met mijn vrouw Ineke met heel veel plezier in het 1000-eilandenrijk in Zuid-Scharwoude.  Ik ben naast mijn bestuursfunctie bij de HugoHopper, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonstichting Langedijk, ook nog voorzitter van Bridgeclub Dirkshorn. Naast bridgen en golfen vind ik in de buitenlucht zijn heerlijk. Ik wandel heel veel, werk graag in onze tuin, vind varen heel leuk en ik houd van kamperen.

 

 

Back To Top
Zoeken