Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Mijn naam is Geoffrey Smith, 54 jaar, getrouwd en trotse vader van een zoo

Ik ben sinds 2004 zelfstandig ondernemer en adviseer directies en eigenaren van MKB+ bedrijven bij de groei van hun organisatie. Voor die tijd heb ik directie- en leidinggevende posities mogen bekleden bij corporate – en MKB+ bedrijven zowel internationaal als in ons eigen land. In die posities ook met name met groei, ontwikkeling mens en organisatie en kwaliteit bezig gehouden.

Sinds 2015 vrijwilliger bij onze vervoersvereniging Heerhugowaard, dit in de rol van bestuurslid. Recent mijn 2e termijn als bestuurder gestart en dat doe ik nog steeds met trots en veel plezier.

Met onze 3 beroepskrachten en alle vrijwilligers zetten we iets unieks neer. Leveren we met onze diensten een extra impuls aan mobiliteit in Heerhugowaard, dat in de breedste zin van het woord.

Mijn portefeuille bevat PR, Marketing & Communicatie en het AVG-beleid. Samen met een team van vrijwilligers en beroepskrachten verantwoordelijk voor het goed positioneren van onze organisatie, het verzorgen van juiste interne – en externe communicatie en het verder bouwen aan ons imago binnen met name het sociaal domein. Maar ook de samenwerking met het bedrijfsleven zal in de komende jaren veel aandacht krijgen, samen een verdere impuls geven aan mobiliteit in de ‘nieuwe’ gemeente Dijk en Waard.

Wilt u meer weten over onze plannen, op onze website treft u ook ons meerjarenbeleid aan of neem gerust contact met ons op via 072 – 747 02 17.

Back To Top
Zoeken