skip to Main Content

Heerhugowaard, mei 2021

Beste leden van de vervoersvereniging Heerhugowaard,

Wij hebben goed nieuws: de HugoHopper herstart vanaf 31 mei 2021 de volledige dienstverlening;! Dit betekent dat de lijndiensten, het deur tot deur vervoer, groepsvervoer en de buurtbus Heerhugowaard-Langedijk weer gaan rijden.

Lijndienst

Zes dagen per week, van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur, rijden lijndienst bussen diverse routes door Heerhugowaard. De routes doorkruisen en ontsluiten de wijken van Heerhugowaard en zijn zo uitgestippeld dat zij langs de belangrijkste publieke locaties zoals, winkelcentra, bibliotheek, station, bushaltes OV, activiteitencentra, tuincentrum, zwembad, sportaccommodaties, zorg- en gezondheidscentra rijden of daar dicht in de buurt komen. De routes hebben een eigen kleur en iedere bus stopt op ca. 15 haltes op vaste tijden. De bus kan ook buiten de vaste stopplaatsen langs de route worden aanhouden om in- of uit te stappen. We starten op 31 mei om 9 uur vanaf het Stadsplein (gemeentehuis in Heerhugowaard, dit is tevens de centrale overstapplaats en rijden ieder uur de rode, blauwe en oranje route. Bij een aantal haltes, waar routes elkaar kruizen kan ook worden overgestapt op een andere route. U betaalt met uw lidmaatschapspas € 0,50 per rit.

 

Deur tot deur vervoer

Als u om welke reden dan ook niet met de lijndienst kunt reizen is er, van maandag t/m zaterdag tussen 08.30  en 17.00 uur, het deur tot deur vervoer (ook voor leden die afhankelijk zijn van een rolstoel). De chauffeur kan helpen bij het in- en uitstappen en zo nodig met u meelopen tot aan de voordeur van uw bestemming. Deur tot deur vervoer rijdt op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Heerhugowaard en Langedijk, naar het ziekenhuis in Alkmaar en ook naar diverse (zorg)locaties in aangrenzende gemeenten. U kunt een rit 1 – 5 dagen van te voren telefonisch reserveren en de kosten van € 1,00 per rit worden automatisch geïncasseerd.

 

Samen reizen met de lijndienst of deur tot deur vervoer is ook mogelijk, neemt u iemand mee die geen lid is, dan kunt u een meereiskaart kopen bij de chauffeur. Kunt u alleen met begeleiding reizen, dan reist de begeleider gratis mee.

Heeft u nog algemene vragen of over de routes, dan kunt u kijken op www.hugohopper.nl.
U kunt natuurlijk ook altijd bellen 072-7370217.

We zijn blij dat de volledige dienstverlening weer gaat starten en staan graag voor u klaar!

Tot ziens en met vriendelijke groeten,

Vervoersvereniging Heerhugowaard
HugoHopper

Back To Top
Zoeken