Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

VACATURE COÖRDINATOR/PLANNER (VERVULD)

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team beroepskrachten komt versterken in de functie van:

coördinator/planner (gemiddeld 22 uur per week)

De Vervoersvereniging Heerhugowaard (HugoHopper) biedt sinds 2010 verschillende mobiliteitsdiensten aan zoals vier vaste lijndiensten, deur tot deur vervoer, groepsvervoer en een buurtbusverbinding Heerhugowaard-Langedijk. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door onze 165 vrijwilligers en ons team van beroepskrachten. De vereniging vervult een belangrijke functie in de mobiliteit van Heerhugowaarders, in het bijzonder ouderen en/of mensen met een beperking. Vanaf 1 januari 2022 bieden we onze diensten aan in de nieuwe gemeente Dijk en Waard.

Wat ga je doen?

Als coördinator/planner werk je samen met de overige beroepskrachten in de aansturing van de 165 vrijwilligers. Het betreft een veelzijdige functie die een groot beroep op je flexibiliteit doet en waarin je verantwoordelijk bent voor de werkzaamheden die voor een groot deel door onze vrijwilligers worden uitgevoerd. Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan de ontwikkeling/groei van onze vereniging, implementeert door het bestuur vastgestelde doelen en draagt zorg voor een optimaal verloop van de dienstverlening aan onze leden/passagiers.

Meer specifiek coördineer en begeleid je de vrijwilligers die belast zijn met de chauffeursplanning en de ritplanning. Je draait zelf op operationeel niveau actief mee in het planningsproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de PR en communicatie. Dit betreft websitebeheer, het verzorgen van de periodieke nieuwsbrief en de actieve promotie o.m. via social media. Je bent het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en weet hen te boeien, te binden en te behouden. Er wordt van je verwacht dat je een coachende, begeleidende en motiverende rol vervult. Je adviseert en ondersteunt de vrijwilligers daar waar nodig.

Wie ben jij?
Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en het werken met vrijwilligers. Je hebt een positieve grondhouding, bent flexibel en kunt goed inspelen op adhoc situaties, je blijft onder alle omstandigheden relaxed en bent oplossingsgericht. Je bent enthousiast, je kunt goed luisteren, mensen motiveren en je bent een plan- en organisatietalent, je hebt lef, bent daadkrachtig en werkt zorgvuldig.

Het maatschappelijke werkveld in combinatie met het verder bouwen aan de organisatie trekt je aan. Je hebt kennis en ervaring met betrekking tot dienstverlening, coördinatie en planning en hebt affiniteit met logistiek en communicatie. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en je HBO werk- en denkniveau ondersteunen je hierbij.

Waar kun je op rekenen?

We bieden je een afwisselende en uitdagende positie binnen een organisatie die ambitie heeft en waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO Sociaal werk FWG 8
  • Pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering
  • Scholingsmogelijkheden

Enthousiast?
Wacht niet langer met reageren en solliciteer door een motivatie brief en een actueel cv per e-mail te sturen aan tineke.ackerman@hugohopper.nl

Heb je vragen over de functie en/of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Tineke Ackerman (manager) tel: 072-7370217. Algemene informatie kun je vinden op onze website www.hugohopper.nl

De vacature sluit 15 december a.s. De selectiegesprekken zijn op dinsdag 11 januari gepland en afhankelijk van de coronamaatregelen mogelijk via ms teams. Bij benoeming vragen wij je een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Back To Top
Zoeken