Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Vacature voor 2 planners bij de “de HugoHopper” (vervuld)

Dagelijks bieden wij onze leden die niet met het openbaar vervoer of onze lijndienst kunnen reizen de mogelijkheid van deur-tot-deur vervoer. Onze doelgroep bestaat uit voornamelijk ouderen en/of mensen met een beperking. We vervoeren hen naar publieke locaties zoals winkelcentra, bibliotheek, station HHW, bushaltes OV, activiteitencentra, zwembad, sportaccommodaties en zorg- en gezondheidscentra. Deur-tot-deur vervoer vervoert op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Dijk en Waard, naar het ziekenhuis in Alkmaar en naar diverse (zorg)locaties in aangrenzende gemeenten. Naast deur-tot-deur vervoer, lijndienstvervoer en groepsvervoer, onderhoudt onze vereniging ook vanuit Heerhugowaard een buurtbusverbinding met de voormalige gemeente Langedijk.

Doordat de vraag naar deur-tot-deur vervoer sterk stijgt, is er behoefte aan versterking van het intake- en planningsproces. Daarom zijn we per 1 februari 2023 op zoek naar:

Twee planners (duobaan van 30 uur p.w.)

 

Wat ga je doen? In deze uitdagende baan ben je de schakel tussen onze leden en onze chauffeurs. Samen met je collega-planner verzorg je de dagelijkse ritplanning van het deur-tot-deur vervoer en het groepsvervoer. Je stelt routes met behulp van een integraal planningsysteem zo optimaal mogelijk samen. Je bent tevens eindverantwoordelijk voor de chauffeursplanning en de bijhorende administratieve werkzaamheden. Van maandag t.m. vrijdag zijn de werktijden van 09.00 – 15.00 uur, daarnaast wordt je eens per twee weken op zaterdag van 09.00 – 12.00 ingeroosterd voor bereikbaarheidsdienst.

Meer specifiek, in de ochtend neem je de telefoon aan en boek je de ritaanvragen. In de middag verzorg je de ritplanning voor de volgende dag.

 

Wie ben jij? Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onze doelgroep en het werken met vrijwilligers. Je hebt een positieve grondhouding, bent oplossingsgericht en kan goed inspelen op ad hoc situaties. Daarnaast kan je mensen motiveren en werkt je enthousiasme aanstekelijk. Werken met een voor jou nieuw plansysteem maak jij je snel eigen.

Je voelt je medeverantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan onze leden en aan onze chauffeurs/vrijwilligers. Hierbij stuur je op een efficiënte en effectieve inzet van chauffeurs en voertuigen en bewaak je de balans tussen vraag en aanbod. Door jouw ondernemende en servicegerichte instelling is het vanzelfsprekend, dat onze leden en onze chauffeurs bij jou terecht kunnen met al hun vragen over (aangevraagde) ritten, diensten en routes.

Je vervangt je collega-planner bij afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Samen verdelen jullie gemiddeld 30 uur per week wat kan betekenen dat je de ene week 12 uur werkt en de andere week 18 uur.

Verder vragen wij

 • MBO werk- en denkniveau
 • Goede planvaardigheden en inzicht
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende computervaardigheden en ervaring met Excel en Word
 • Flexibiliteit
 • Stressbestendigheid

 

Waar kun je op rekenen? We bieden je een dynamische functie, waarbij jij het verschil kunt maken! Je komt te werken binnen een organisatie met ambitie, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat en waar je samenwerkt met 3 enthousiaste beroepskrachten en ruim 170 vrijwilligers. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO Sociaal werk FWG 6
 • Pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering
 • Scholingsmogelijkheden

 

Enthousiast geworden?  Solliciteer direct door een motivatiebrief en een actueel cv per e-mail te sturen aan tineke.ackerman@hugohopper.nl

Heb je vragen over de functie en/of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Tineke Ackerman (manager) tel: 072-7370217. Algemene informatie kun je vinden op onze website www.hugohopper.nl

De vacature sluit 21 november a.s. De gesprekken zijn op 30 november gepland. Bij benoeming vragen wij je een verklaring omtrent gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Back To Top
Zoeken