Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Ik ben in Amsterdam geboren en getogen en na 18 jaar vertrokken om via Obdam in Heerhugowaard (2004) neer te strijken. Ik ben inmiddels alleenstaand (gescheiden) en sinds mei 2016 gepensioneerd. Zo’n 38 jaar was ik werkzaam voor of bij gemeenten en instellingen, als beleidsmedewerker financiën (gedeeltelijk als waarnemend hoofd financiën of coördinator financiën) en als assistent-accountant bij woningbouwcorporaties, sociale diensten, openbare werken en verzorgingstehuizen. Op sportief gebied ben ik lange tijd lid geweest van de plaatselijke volleybalvereniging Ardea en heb functies bekleed als bestuurslid en scheidsrechter. Nu ben ik nog commissielid beachvolleybal HHW.

Ook politiek ben ik actief geweest. Van 2013 tot oktober 2020 was ik lid van de lokale partij Nederland Duurzaam, die inmiddels is opgegaan in D66 Dijk en Waard. Ik was eerst commissielid Middelen en Stadsbeheer en later fractie-ondersteuner. Door mijn werkzaamheden voor deze partij en de gemeente Heerhugowaard ken ik veel raad- en commissieleden en ook enkele collegeleden.

Na mijn pensionering wilde ik mij inzetten voor een maatschappelijk doel. Ik werd chauffeur bij de HugoHopper. In juli 2017 kwam binnen de vereniging de vacature van penningmeester vacant. Gezien mijn financiële achtergrond leek mij dat een leuke job, maar ik wilde het graag combineren met mijn werkzaamheden als chauffeur. De aanstelling was snel gefikst en ik ben nu alweer 3,5 jaar lid van het bestuur als penningmeester. Ik vind het een voorrecht samen te mogen werken met bevlogen bestuursleden, beroepskrachten en een schare van zeer gemotiveerde vrijwilligers. In mijn optiek is de HugoHopper een waardevolle aanvulling op de mobiliteit voor de inwoners van Heerhugowaard Langedijk. Hopelijk kan ik nog lange tijd mijn bijdrage leveren aan dit mooie doel.

Het zal u niet verbazen dat ik in het bestuur verantwoordelijk ben voor de financiën.

Back To Top
Zoeken