Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Het deur-tot-deur vervoer richt zich specifiek op ouderen en kwetsbare mensen met een ziekte of beperking, al dan niet afhankelijk van een rolstoel, die niet met het OV of de lijndienst van de HugoHopper kunnen reizen. Het is bedoeld voor sociale en recreatieve uitstapjes, maar ook voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dokter, tandarts of ziekenhuis. Deur-tot-deur vervoer rijdt op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Dijk en Waard, naar het ziekenhuis in Alkmaar en een aantal (zorg) locaties in aangrenzende dorpen. De chauffeur kan helpen bij het in- en uitstappen en brengt u zo nodig tot aan de voordeur van uw bestemming. Deur-tot-deur vervoerd rijdt van maandag t/m zaterdag tussen 08:30 – 17.30 uur. Het kan zijn dat op de dag en tijdstip dat u gebruik wilt maken van het deur-tot-deur vervoer de voertuigen vol geboekt zijn. De vereniging heeft géén vervoersplicht maar zal samen met u altijd naar een alternatief zoeken. .

Tarieven
Voor slechts €15,- per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Dijk en Waard. Voor een enkele rit met (rolstoel)bus of e-auto betaalt u standaard €1,40  en na 7 km  0,20 ct/km. Als u een rit heeft aangevraagd, wordt deze geregistreerd en maandelijks achteraf in rekening gebracht. Dit gebeurt door middel van een automatische incasso.

Ja, ik wil nu lid worden

Samen reizen
Als u samen wilt reizen met het deur-tot-deur vervoer, dan is dat ook mogelijk.  Neemt u iemand mee die geen lid is, dan worden de ritkosten automatisch bij u in rekening gebracht. Het is belangrijk dat u dit aangeeft bij de reservering van uw rit i.v.m. de bezetting van de voertuigen. Kunt u alleen met begeleiding reizen, dan reist uw begeleider gratis mee.

Beschikbaarheid
Deur-tot-deur vervoer rijdt van maandag tot en met zaterdag tussen 08:30 uur en 17:30 uur. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Rit reserveren
Wilt u een rit reserveren dan kunt u dat dagelijks doen via www.hugohopperboeken.nl (voor de volgende dag tot uiterlijk 12:30 uur) of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur via 072-7370217. Een rit annuleren of wijzigen kan alleen telefonisch.

De reisregels
Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Dijk en Waard en het gebruik van de HugoHopper.

Bekijk de reisregels
Hugohopper Chauffeur
Back To Top
Zoeken