Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Deur-tot-deur vervoer richt zich specifiek op ouderen en kwetsbare mensen die niet met het OV of de lijndienst van de HugoHopper kunnen reizen. Het is bedoeld voor sociale uitstapjes zoals naar familie of vrienden, de biljartclub maar ook voor bijvoorbeeld een bezoek aan de dokter, tandarts of ziekenhuis. Deur-tot-deur vervoer rijdt op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Dijk en Waard, naar het ziekenhuis en een aantal zorglocaties in Alkmaar en aangrenzende dorpen als concrete uitzonderingen. De chauffeur kan helpen bij het in- en uitstappen en brengt u zo nodig tot aan de voordeur van uw bestemming. Deur-tot-deur vervoer rijdt van maandag t/m zaterdag tussen 08.30 en 17.30 uur. Het kan zijn dat op de dag en het tijdstip dat u gebruik wilt maken van deur-tot-deur vervoer de voertuigen vol geboekt zijn. De vereniging heeft géén vervoersplicht maar zal samen met u altijd naar een alternatief zoeken.

Tarieven
Voor €15,- per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Dijk en Waard. Voor een enkele rit met de (rolstoel)bus of e-auto betaalt u standaard € 2,03  en na 7 km  0,29 ct/km. Als u een rit heeft aangevraagd, wordt deze geregistreerd en maandelijks achteraf bij u in rekening gebracht. Dit bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven omdat u ons daarvoor gemachtigd heeft.

Ja, ik wil nu lid worden

Samen reizen
Als u samen wilt reizen dan is dat ook mogelijk. Neemt u iemand mee die geen lid is, dan reserveren we een extra (gast)rit op uw naam worden de ritkosten automatisch bij u in rekening gebracht. Het is belangrijk dat u bij de reservering altijd aangeeft of u alleen of met twee personen reist dit i.v.m. de bezetting van de voertuigen. Kunt u door omstandigheden alleen maar met begeleiding reizen, dan mag uw begeleider gratis mee.

Rit reserveren
Wilt u een rit reserveren dat kan via www.hugohopperboeken.nl (voor de volgende dag tot uiterlijk 12.30 uur) of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via 072-7370217. Een rit annuleren of wijzigen kan alleen telefonisch.

Reisregels
Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Dijk en Waard en het gebruik van de HugoHopper.

Bekijk de reisregels
Hugohopper Chauffeur
Back To Top
Zoeken