Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Deur-tot-deur vervoer rijdt op afspraak binnen de gemeentegrenzen van Dijk en Waard, naar het ziekenhuis in Alkmaar en ook naar diverse (zorg)locaties in aangrenzende gemeenten.

Tarieven
Voor slechts €15,- per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Dijk en Waard. Een enkele rit met (rolstoel)bus of auto kost €1,40  na 7 km  0,20 ct/km. Als u een rit heeft aangevraagd, wordt deze geregistreerd en maandelijks achteraf in rekening gebracht. Dit gebeurt door middel van een automatische incasso.

Ja, ik wil nu lid worden

Samen reizen
Als u samen wilt reizen met het deur-tot-deur vervoer, dan is dat ook mogelijk.  Neemt u iemand mee die geen lid is, dan worden de ritkosten automatisch bij u in rekening gebracht.  Kunt u alleen met begeleiding reizen, dan reist de begeleider gratis mee.

Beschikbaarheid
Deur-tot-deur vervoer rijdt van maandag tot en met zaterdag. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Rit reserveren
Wilt u een rit reserveren dan kunt u dat dagelijks doen via www.hugohopperboeken.nl (voor de volgende dag tot uiterlijk 12:30 uur) of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:30 uur via 072-7370217.

De reisregels
Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Dijk en Waard en het gebruik van de HugoHopper.

Bekijk de reisregels
Hugohopper Chauffeur
Back To Top
Zoeken