Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Stap 1:  Word lid van Vervoersvereniging Dijk en Waard
Om gebruik te kunnen maken van de HugoHopper moet u inwoner zijn van de gemeente Dijk en waard en lid zijn van Vervoersvereniging Dijk en Waard. Een lidmaatschap bedraagt €15,00 per jaar.

Lees meer over het lidmaatschap

Stap 2: Ontvang uw HugoHopper pas
Na aanmelding en betaling van het lidmaatschap ontvangt u uw persoonlijke HugoHopper pas. Met uw HugoHopper pas kunt u reizen met de lijndienst. De pas wordt in de lijndienst gescand door de chauffeur zodat uw rit wordt geregistreerd waardoor deze maandelijks achteraf in rekening kan worden gebracht.

Stap 3: Deur-tot-deur vervoer en groepsvervoer
Kunt u niet met het OV of de lijndienst van de HugoHopper reizen dan is er het deur-tot-deur vervoer. U kunt zelf een rit boeken via www.hugohopperboeken.nl of telefonisch tussen 09.00 – 12.00 uur.

Bekijk de routes en de tijden

Voorbeeld:

Stel, u woont in Heerhugowaard de Noord en wilt uw familielid in de Stad van de Zon bezoeken. U stapt in de Noord in en scant uw pas. Bij halte Middenwaard stapt u over op de rode route naar de Stad van de Zon. U laat uw pas opnieuw scannen, maar u betaalt niets extra.  Als u terugreist naar uw huis in de Noord, laat u de pas weer scannen, u stapt weer gratis over op de blauwe route bij de halte Middenwaard. De kosten per rit zijn € 0,75.

Rollator, buggy en/of boodschappen kunnen mee

Heeft u een rollator of buggy? Of wilt u boodschappen meenemen? Dat kan in de HugoHopper. Als u wilt, kan onze chauffeur u helpen met in- en uitstappen en het in- en uitklappen van uw rollator of buggy.

Wilt u dat de chauffeur u helpt met het tillen van uw bagage? Dat kan alleen als uw bagage niet zwaarder is dan 10 kg.

Back To Top
Zoeken