Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Stap 1:  Word lid van Vervoersvereniging Dijk en Waard
Om gebruik te kunnen maken van de HugoHopper dient u lid te zijn van Vervoersvereniging Dijk en Waard. Om lid te kunnen worden moet u inwoner van de gemeente Dijk en Waard zijn. Een lidmaatschap bedraagt €15,00 per jaar.

Lees meer over het lidmaatschap

Stap 2: Ontvang uw HugoHopper pas
Na aanmelding en betaling van het lidmaatschap ontvangt u uw persoonlijke HugoHopper pas. Met uw HugoHopper pas kunt u mee rijden met een van onze vervoersdiensten. De pas wordt in de lijndienst gescand door de chauffeur zodat uw rit wordt geregistreerd waardoor deze maandelijks achteraf in rekening kan worden gebracht.

Stap 3: Reis mee in Heerhugowaard!
Wilt u meereizen met de HugoHopper lijndienst? Ga dan bij een halte staan of langs een straat waar de bus doorheen rijdt. Steek uw hand met daarin uw ledenpas op als u de HugoHopper bus (witte bus met blauw logo erop) aan ziet komen rijden. Na het instappen scant de chauffeur uw pas zodat de ritprijs wordt geregistreerd en in rekening kan worden gebracht. U heeft dan recht op een enkele reis. Maar voor dit bedrag kunt u ook overstappen bij winkelcentrum Middenwaard, waar alle bussen op hetzelfde tijdstip vertrekken. U heeft altijd een goede aansluiting bij het overstappunt.

Bekijk de routes en de tijden

Voorbeeld:

Stel, u woont in Heerhugowaard de Noord en wilt uw familielid in de Stad van de Zon bezoeken. U stapt in de Noord in en scant uw pas. Bij Winkelcentrum Middenwaard stapt u over op de route naar de Stad van de Zon. U laat uw pas opnieuw scannen, maar u betaalt niets extra.  Als u terugreist van uw familielid in de Stad van de Zon naar uw huis in de Noord, laat u de pas weer scannen, u stapt weer gratis over bij Winkelcentrum Middenwaard. De kosten per rit zijn € 0,75.

Rollator, buggy en/of boodschappen kunnen mee

Heeft u een rollator of buggy? Of wilt u boodschappen meenemen? Dat kan in de HugoHopper. Als u wilt, kan onze chauffeur u helpen met in- en uitstappen en het in- en uitklappen van uw rollator of buggy.

Wilt u dat de chauffeur u helpt met het tillen van uw bagage? Zorg dan dat uw bagage niet zwaarder is dan 10 kg.

Back To Top
Zoeken