Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

De vereniging mag alleen haar eigen leden vervoeren. Daarom moet u eerst lid worden van de vereniging.

Via de website

Klik op deze link en meld u direct aan.

Per post

Download hier het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld op naar:

Vervoersvereniging Dijk en Waard (“de HugoHopper”)
Middenwaard 127
1703 SC  Heerhugowaard

Of

Kom langs op kantoor HugoHopper
Schrijf u direct in op kantoor HugoHopper in Middenwaard 127 in Heerhugowaard. De ingang is aan de buitenzijde tegenover het gemeentehuis van Heerhugowaard. HugoHopper is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

  • Volwassenen betalen € 15,00 per lidmaatschapsjaar.
  • Kinderen tot 13 jaar kunnen gratis meereizen, mits zij met een betalende volwassene meereizen.

Per enkele reis op onze lijndienst bedragen de kosten € 0,75 voor een enkele reis. Maakt u gebruik van deur-tot-deur vervoer dan zijn de kosten voor een enkele reis € 2,03 en na 7 km betaalt u € 0,29 per km extra.

U kunt uw lidmaatschap op de volgende manier betalen

  • u geeft ons een machtiging. U krijgt een bewijs van betaling mee en kunt meteen gebruik maken van de Hugohopper.
  • met de Dijk en Waard pas (vervanger van de Huygenpas). Hiervoor komt u met uw pas naar kantoor en daar wordt het lidmaatschap of ritkosten meteen van uw tegoed afgeschreven.  U krijgt een bewijs van betaling mee en kunt meteen gebruik maken van de HugoHopper.

Als inwoner van de gemeente Dijk en Waard kunt u lid worden van de Vervoersvereniging.

Ja, kinderen tot 13 jaar reizen gratis mee, mits ze met een betalende volwassene meereizen.

Ja, het is toegestaan kleine huisdieren mee te nemen in de bus. Voorwaarde is dat het dier op schoot vervoerd kan worden.

Als u niet zelfstandig (meer) gebruik kunt maken van onze diensten, bieden wij u de mogelijkheid om uw begeleider mee te nemen. U kunt dit aanvragen op ons kantoor. Na toetsing, zal er een B van begeleider op uw pasje worden vermeld. De begeleid(st)er gaat gratis mee op uw lidmaatschapskaart. Uiteraard betaalt u wel zelf de rit.

Ja, uw begeleider kan gratis mee als de B van begeleider op uw HugoHopper pasje staat vermeld. Heeft u geen B op de pas, dan reist uw begeleider mee op een Meereiskaart (€2 per dag)

Nee, de HugoHopper rijdt niet op algemeen erkende feestdagen. Bekijk hier de data wanneer de HugoHopper niet rijdt.

Ja, in principe rijden we altijd. Door slecht winterweer is het wel mogelijk dat de routes (gedeeltelijk) aangepast moeten worden. Neem voor de zekerheid telefonisch contact met ons kantoor of kijk op de website of onze Facebookpagina voor eventuele wijzigingen.

De routes van de HugoHopper zijn zo uitgestippeld dat zij langs de belangrijkste plekken in Heerhugowaard rijden of er in ieder geval dicht in de buurt komen. De afstand tot een route van de lijndienst is maximaal 250 meter.  Voorwaarde van de routes is dat deze in een uur te rijden zijn, hierdoor kan het voorkomen dat de bus niet bij u in de buurt rijdt.

Als u vragen of suggesties heeft over een route, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactpagina

Gevonden voorwerpen worden aan het einde van de dag verzameld op ons kantoor Middenwaard 127 in Heerhugowaard.

  • Heeft u een voorwerp achtergelaten in de bus? Meld dit dan zo spoedig mogelijk telefonisch of persoonlijk op ons kantoor.
  • Vindt u een voorwerp in de bus? Geef dit dan af aan de chauffeur, hij of zij zal er voor zorgen dat het gevonden voorwerp op ons kantoor wordt afgegeven.
Back To Top
Zoeken