Ga naar hoofdinhoud

De HugoHopper lijndienst bussen rijden door Heerhugowaard om leden van Vervoersvereniging Dijk en Waard te vervoeren naar een bestemming in Heerhugowaard.

Tarieven

Voor slechts € 15,00 per jaar bent u lid van Vervoersvereniging Heerhugowaard. Voor een enkele rit met de lijndienst betaalt u € 0,75.

Routes en tijden

De HugoHopper lijndienstbussen vertrekken van maandag tot en met vrijdag elk uur voor de eerste keer om 09:00 en voor de laatste keer om 17:00 uur vanaf de halte Middenwaard.  Op zaterdag vertrekken de lijndiensten voor de eerste keer vanaf de diverse eindpunten en rijdt naar Middenwaard. Daar vertrekken de bussen elk uur voor de eerste keer om 10:00 en voor de laatste keer om 17:00 uur vanaf de Middenwaard. Er zijn drie verschillende routes door Heerhugowaard.

Wilt u meereizen met de HugoHopper lijndienst?
Ga dan bij een halte staan of langs een straat waar de bus doorheen rijdt. Steek uw hand met daarin uw ledenpas op als u de HugoHopper bus (witte bus met blauw logo erop) aan ziet komen rijden. Na het instappen scant de chauffeur uw pas en wordt de rit geregistreerd. De kosten worden per maand achteraf gefactureerd en geïncasseerd. U kunt ook overstappen bij winkelcentrum Middenwaard, waar alle bussen op hetzelfde tijdstip vertrekken. U heeft dus altijd een goede aansluiting bij het overstappunt.

passagier pasje

Samen reizen
Samen reizen met de lijndienst  is ook mogelijk, neemt u iemand mee die geen lid is, dan kunt u daarvoor een meereiskaart kopen bij de chauffeur. Kunt u alleen met begeleiding reizen, dan reist de begeleider gratis mee.

De reisregels
Er zijn reisregels van toepassing op uw lidmaatschap van de Vervoervereniging Dijk en Waard en gebruik van de HugoHopper.

Maak een proefrit!

Wist u dat u op verzoek een proefrit kunt maken met de HugoHopper? Op ons kantoor kunt u een ‘Probeer-een-keer-kaart’ halen.

Als u dat wilt, kan een van onze vrijwilligers meerijden om u uit te leggen hoe het reizen met de HugoHopper werkt.  Neem hiervoor contact met ons op: tel 072-737 02 17.

Aan een proefrit zijn geen kosten verbonden.

Back To Top
Zoeken