Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Mijn naam is Dik van Bruggen. Ik ben sinds begin 2023 lid van het bestuur en vanaf eind van dat jaar heb ik de functie van voorzitter overgenomen van Jan Oost.

In 1959 ben ik geboren in Hardinxveld-Giessendam, waar ik ook ben opgegroeid. Ik heb in Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd en vervolgens heb ik ook de studie voor registeraccountant daar afgerond. Nadat ik een aantal jaren in het onderwijs en bij een accountantskantoor heb gewerkt heb ik al snel de overstap gemaakt naar de zorg voor mensen met een beperking. Ik had een heel leuke broer met het syndroom van Down en hij heeft er voor gezorgd dat ik enthousiast werd om in de zorg te gaan werken. In 1994 ben ik gestart bij Esdégé en vanaf de fusie met Reigersdaal  in 1999 was ik directeur-bestuurder bij Esdégé-Reigersdaal.  Dat beviel zo goed dat ik dat tot aan mijn pensioen ben blijven doen. Door mijn werk raakte ik ook betrokken bij de oprichting van de Hugohopper en ben ik altijd in contact gebleven met deze mooie vereniging. Dat maakte mij ook direct enthousiast bij de vraag of ik geen lid van het bestuur wilde worden.

In 1995 zijn we met ons gezin verhuisd naar Zuid-Scharwoude en daar woon ik met mijn vrouw Sjanie nog steeds met veel plezier. Wij wonen al weer 37 jaar samen en onze beide kinderen zijn inmiddels het huis uit. Nu we beiden niet meer werken maken we graag mooie reizen en heb ik naast het werk in verschillende besturen ook voldoende tijd voor wat meer sportieve activiteiten. Verleden jaar heb ik mijn laatste wedstrijd gevoetbald en dat mis ik af en toe nog wel. Nu fiets en wandel ik veel en dat is ook heerlijk om te doen. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt, maar ook dit ervaar ik als een heel mooie periode van mijn leven!

Back To Top
Zoeken