Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

4 lijndiensten door Heerhugowaard

Vanaf maandag 20 november 2023 rijden er weer 4 HugoHopper bussen op 4 vaste routes door Heerhugowaard
Alle inwoners van Dijk en Waard kunnen gebruik maken van de HugoHopper lijndienst bussen! De lijndienstroutes verbinden nagenoeg alle wijken van Heerhugowaard. De bussen rijden langs de meeste openbare voorzieningen, gezondheidscentra en winkelcentra zodat u altijd binnen 250 meter lopen van uw huis kunt instappen en op uw bestemming weer kunt uitstappen.

Vanaf februari 2024 rijdt er een 5e lijndienst bus
Deze 5e route gaat o.a. langs Sint-Pancras en maakt de verbinding via Broek op Langedijk met Heerhugowaard.

De routes
De bussen vertrekken ieder heel uur. Op maandag t/m vrijdag vertrekt de eerste bus altijd om 09.00 uur en de laatste altijd om 17.00 uur (op zaterdag vertrekt de eerste bus om 10.00 uur en de laatste om 15.00) vanaf halte Middenwaard (voor het gemeentehuis).

  1. De blauwe route van Middenwaard/Gemeentehuis via Basiusstraat/Centrumwaard [OVERSTAP ORANJE ROUTE] de naar de Noord – Torenburgplein.
  2. De oranje route van Middenwaard/Gemeentehuis via Basiusstraat/Centrumwaard [OVERSTAP BLAUWE ROUTE] naar Reigersdaal/Crematoruim.
  3. De rode route via Roze Flamingo [OVERSTAP GROENE ROUTE] naar ’t Kruis, Zuidwijkring, Stad v.d. Zon/Brandpunt.
  4. De groene route van Middenwaard/Gemeentehuis via Roze Flamingo [OVERSTAP RODE ROUTE] naar Beveland – Butterhuizen, AH/Roze Flamingo.
  5. De gele route naar Sint Pancras (route volgt)

De halteborden langs de routes zijn voorzien van een rode, groene, oranje, blauwe of gele stip zodat u weet bij welke route u staat. Waar u kunt overstappen op een andere route ziet u een stip met twee kleuren (Groen-Rood en Blauw-Oranje). Op de centrale halte voor het gemeentehuis kunt u op iedere gewenste lijn overstappen. U kunt overigens overal langs de route instappen, mits het veilig kan, dat hoeft niet persé bij een halte.

Routekaarten en tijden
Alle routes, haltes en tijden staan op onze website www.hugohopper.nl. De routetabellen zijn ook op papier beschikbaar en kunt u afhalen bij ons op kantoor (Middenwaard 127 Heerhugowaard) of bij de chauffeur in een van onze lijndienst bussen.

De HugoHopper voor alle inwoners van Dijk en Waard
De HugoHopper is ervoor leden en alle inwoners van Dijk en Waard kunnen lid worden voor € 15,00 per jaar en vervolgens gebruik maken van de lijndienst voor € 0,75 per rit. U kunt daarvoor ook gratis overstappen op alle andere routes.

Bent u nog geen lid? Dan willen we ook u de mogelijkheid bieden om een keer gratis met lijndienst mee te rijden. U kunt hiervoor een probeer-een-keer-kaart afhalen op kantoor of de coupon uit het weekblad Dijk en Waard (editie 24 november) gebruiken (actie geldig t/m 31 december 2023).

 

Back To Top
Zoeken