skip to Main Content

Goed nieuws!

Goed nieuws in deze vervelende tijd waarin corona iedereen bezig houdt: we gaan weer rijden! Vanaf 15 februari 2021 starten we weer met deur tot deur vervoer en vanaf 1 mei met de lijndienst en de buurtbus. Vanaf 10 februari kunnen alle leden van de vereniging weer bellen om een rit te bestellen (onder voorbehoud dat de lockdown niet wordt verlengd). Reizen met deur tot deur vervoer betekent dat een chauffeur van de HugoHopper u van huis komt ophalen op de afgesproken tijd, u naar uw bestemming brengt en daarna weer terug naar huis.

Het afgelopen jaar was een raar jaar voor iedereen. Door corona heeft u vanaf juni alleen gebruik kunnen maken van het deur tot deur vervoer en veel leden hebben dat gelukkig ook gedaan. Wij hopen en wensen dat 2021 voor u een goed, gezond en gelukkig jaar gaat worden waarin u in ieder geval weer op de HugoHopper kunt rekenen. Want het bezoeken van vrienden, deelnemen aan activiteiten zoals de biljart- of kaartclub, een bezoek aan de bibliotheek, sporten, winkelen, gezellig naar de markt of een bezoek aan de huisarts, therapeut, dagbesteding… het zijn allemaal voorbeelden die belangrijk zijn voor een gezond en gelukkig leven.

Maar we hebben nog meer goed nieuws voor u. Vanaf 15 februari kan de HugoHopper u ook met deur tot deur vervoer naar het ziekenhuis in Alkmaar brengen en vanaf medio dit jaar ook naar aangrenzende, nog nader te benoemen gemeenten/dorpen. Dat is fantastisch nieuws toch!

Veel leden van de HugoHopper hebben ook een WMO-indicatie voor vervoer, u misschien ook. Wellicht gebruikt u dan de regiotaxi voor reizen buiten of zelfs binnen de gemeente Heerhugowaard. Dat is niet meer nodig, want dat kan straks ook met de HugoHopper. U mag van ons verwachten dat we betrouwbaar zijn, op tijd reizen en dat u altijd vriendelijk wordt geholpen. Gelukkig is het vaak heel gezellig in de bus en ontvangen we veel positieve reacties van u. Daar zijn wij alle vrijwillige chauffeurs, die met veel plezier op de bussen rijden en u zo nodig een handje helpen bij het in- en uitstappen, heel dankbaar voor.

Op 15, 16 en 17 maart zijn er landelijke verkiezingen en ook dan zijn er chauffeurs beschikbaar om u en ook niet-leden van de gemeente Heerhugowaard en Langedijk met de HugoHopper naar een stembuslocatie te brengen en weer naar huis. Wij rijden deze dagen tussen 08.00 en 20.00 om zo bij te dragen aan de mogelijkheid dat iedereen kan gaan stemmen. Als u hier gebruik van wilt maken dan kunt u vanaf 8 maart bellen om een tijd af te spreken.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er veel mooie ontwikkelingen binnen onze vereniging. We hopen daarom dat wij u nog lang mogen vervoeren en staan graag voor u klaar.

Back To Top
Zoeken