Ga naar hoofdinhoud
072 737 02 17 (tussen 09.00 – 12.00 uur en 14.00 – 17.00 uur)

Opschorting dienstverlening n.a.v. coronamaatregelen.

Het kabinet heeft zaterdagavond nieuwe maatregelen aangekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Als vereniging vinden we het daarom ook niet meer verantwoord om (net als bij lijndienst-, groeps- en buurtbus vervoer) onze deur-tot-deur vervoer te continueren. Voor onze chauffeurs zijn er veel contactmomenten, bijvoorbeeld bij het helpen van mensen om in en uit de bus te stappen en in meerdere mate ook bij het rolstoelvervoer.

In overleg met het bestuur van onze vereniging hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Met ingang van maandag 20 december 2021 wordt onze gehele dienstverlening opgeschort tot in ieder geval 16 januari 2022.
    Dit betekent dus dat naast de lijndiensten, het groepsvervoer en de buurtbus Heerhugowaard-Langedijk nu ook het deur-tot-deur vervoer stopt met rijden.
  • Het kantoor is vanaf maandag 20 december alleen via mail of  telefonisch bereikbaar.
  • Vanaf 10 januari kunt u (onder voorbehoud) weer ritten aanvragen en wij vertrouwen er dan ook op dat  het deur-tot-deur vervoer vanaf maandag 17 januari weer rijdt.

Wij zullen u vanaf nu zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen via onze website. De ontwikkelingen kunnen namelijk dagelijks wijzigen. Het is daarom belangrijk om geregeld op www.hugohopper.nl te kijken.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Wij hopen op uw begrip.

Back To Top
Zoeken